Meer resultaten voor marktplaats mijn marktplaats

marktplaats mijn marktplaats
 
 
Wijzigen advertentie Marktplaats.
Log in op Mijn Marktplaats of open de app. Open de advertentie die je wilt aanpassen. Het icoontje van het potloodje staat voor wijzigen. Wijzig de titel, de omschrijving of de prijs. Ook kun je de manier van leveren of de staat van het product aanpassen. Gaat het om een autoadvertentie in de categorie Autos, dan wijzig je hier ook de kilometerstand. Wil je extra fotos toevoegen of fotos wijzigen of verwijderen? Dit kan gewoon als de advertentie actief is. Waar moet ik op letten bij het wijzigen van mijn advertentie? Als je een advertentie hebt opgeslagen, kun je de gekozen rubriek niet meer wijzigen. Voor het wijzigen van contactgegevens bij een actieve advertentie kijk je bij Wijzigen contactgegevens. In de categorie Autos is het mogelijk om de kilometerstand aan te passen. Bij elke wijziging wordt de nieuw ingevoerde stand opnieuw gecontroleerd via NAP kentekenhulp. Bij geautomatiseerde advertenties kun je de kilometerstand niet zelf aanpassen. Neem hiervoor contact op met de betreffende partner bijvoorbeeld Hexon of Inmotiv. Plaatsen foto bij advertentie.
Admarkt Marktplaats Zakelijk Marktplaats Zakelijk.
Meld je gratis aan. 50, Admarkt advertentietegoed. Ruim 8 miljoen bezoekers per maand. 40% zoekt op Marktplaats naar nieuw. Effectief adverteren in 36 categorieën. Zichtbaar bij ruim 8 miljoen unieke bezoekers per maand. Je advertentie altijd op de best bekeken positie, bovenaan de resultatenpagina. Stuur extra verkeer naar je website met een gratis websitelink. Ontvang een aantrekkelijke verkoperspagina om je bedrijf te onderscheiden. Betaal per klik. Bereik koopgerichte bezoekers op het juiste moment. Je betaalt alleen per klik. Meld je gratis aan. Handmatig vs geautomatiseerd. Ga eenvoudig aan de slag met Marktplaats Admarkt om het aantal bezoekers te vergroten en de omzet te verhogen. Gebruik de API of een feed om snel het complete aanbod van jouw webwinkel op Marktplaats te plaatsen. Je betaalt alleen voor het resultaat. Een Admarkt account is gratis. Je betaalt alleen als er op jouw advertentie geklikt wordt. Je hebt altijd grip op de kosten. Stel eenvoudig het budget en de klikprijs in voor jouw advertenties. Bekijk de tarieven. Onze klanten aan het woord. Marktplaats is een van de belangrijke kanalen om onze webshop breed onder de aandacht te brengen.
Gebruik van Mijn Advertenties Marktplaats.
Vraag over Marktplaats Extra. Op dit moment zijn er helaas geen medewerkers beschikbaar via onze LiveChat. Je kunt informatie en antwoorden vinden op onze Help Info pagina of je kunt ons bereiken via Stel" een vraag. Snel, gemakkelijk en veiliger! Stuur of ontvang een betaalverzoek met iDEAL via Marktplaats. Gebruik van Mijn Advertenties. Mijn Advertenties is een onderdeel van je Marktplaats-account. Hier vind je een overzicht van al jouw lopende advertenties, je kunt deze ook direct beheren! Welke mogelijkheden zijn er in Mijn Advertenties? Je meest recente advertentie staat bovenaan.
Mijn Marktplaats gebruiken Marktplaats.
In Mijn Marktplaats vind je een overzicht van jouw eigen advertenties, bewaarde zoekopdrachten en persoonlijke gegevens. Wat kan ik vinden in Mijn Marktplaats? Mijn Marktplaats heeft verschillende opties die makkelijk zijn om te gebruiken. Je vindt de volgende onderdelen door op jouw gebruikersnaam te klikken.:
Overzicht bewaarde advertenties en biedingen Marktplaats.
Stuur of ontvang een betaalverzoek met iDEAL via Marktplaats. Overzicht bewaarde advertenties en biedingen. Waar vind ik een overzicht van mijn bewaarde advertenties en biedingen? Met Mijn Favorieten heb je in een overzicht al jouw favoriete advertenties onder elkaar. Je komt hier door te klikken op Mijn Marktplaats.
Plaatsen advertentie Marktplaats.
Hoe werkt de fotoherkenning? Op basis van enkele visuele kenmerken kunnen wij jouw foto bij het plaatsen automatisch worden herkend. Het proces hiervoor herkent geen model, uitvoering, kwaliteit en/of andere specifieke kenmerken van het product dat je wilt aanbieden. Als er een vergelijkbare foto in een advertentie op Marktplaats staat, toont de app op basis van de eerste foto automatisch vergelijkbare advertenties. Nadat je jouw foto hebt geselecteerd wordt jou ook gevraagd om specifieke eigenschappen op te geven van het item/product dat je gaat aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld merk, kleur, modelnummer of type zijn. Op basis van deze informatie krijg je vervolgens in één oogopslag soortgelijke advertenties te zien en wordt er door het systeem een gangbare prijs gesuggereerd. Fotoherkenning zal het voor de meeste gebruikers makkelijker maken om een prijs te bepalen en omschrijving te kiezen. Waar moet ik op letten bij de fotoherkenning? Marktplaats-gebruikers die de meest recente versie van de Marktplaats-app downloaden kunnen de nieuwe functie uitproberen. Gebruikers die de app al hebben, moeten een update uit voeren. Fotoherkenning werkt alleen als de kwaliteit van jouw foto goed genoeg is scherp genoeg, niet te donker.
Marktplaats Kijk in je Wijk.
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay eBay Classifieds Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Advertentie plaatsen via de website Marktplaats.
Product of dienst geleverd. Verkopen Toggle navigation. Betalen aan Marktplaats. Veiligheid Toggle navigation. Zakelijk adverteren Toggle navigation. Vraag over Admarkt. Vraag over een auto verkopen. Vraag over Diensten Vakmensen. Vraag over Marktplaats Extra. Meer informatie over. Veilig en Succesvol handelen. Stel een vraag. Help en Info Blader door artikelen. Account Marktplaats Toggle navigation. Kopen Toggle navigation. Bieden en betalen. Product of dienst geleverd. Verkopen Toggle navigation. Betalen aan Marktplaats. Veiligheid Toggle navigation. Zakelijk adverteren Toggle navigation. Vraag over Admarkt. Vraag over een auto verkopen. Vraag over Diensten Vakmensen. Vraag over Marktplaats Extra. Op dit moment zijn er helaas geen medewerkers beschikbaar via onze LiveChat. Je kunt informatie en antwoorden vinden op onze Help Info pagina of je kunt ons bereiken via Stel" een vraag. Snel, gemakkelijk en veiliger! Stuur of ontvang een betaalverzoek met iDEAL via Marktplaats. Advertentie plaatsen via de website. Je plaats makkelijk en snel een advertentie via Mijn Marktplaats. Hoe plaats ik een advertentie? Klik rechtsboven op Plaats advertentie. Kies de juiste rubriek voor je product zodat je advertentie makkelijk te vinden is.
Inloggen Mijn Marktplaats Marktplaats.
Je kunt informatie en antwoorden vinden op onze Help Info pagina of je kunt ons bereiken via Stel" een vraag. Snel, gemakkelijk en veiliger! Stuur of ontvang een betaalverzoek met iDEAL via Marktplaats. Inloggen Mijn Marktplaats. Er zijn twee manieren om in te loggen in Mijn Marktplaats, via de app of via de website.
Favoriete verkopers Marktplaats.
Stuur of ontvang een betaalverzoek met iDEAL via Marktplaats. Bij Marktplaats houd je jouw biedingen, advertenties en favoriete verkopers makkelijk bij via Mijn Marktplaats. Hoe volg ik mijn favoriete verkopers? Zie je een interessante advertentie en wil je zien wat de verkoper nog meer aanbiedt?
Marktplaats Help Info.
Mijn Marktplaats biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw gegevens en advertenties te beheren. U kunt hier naast snel advertenties plaatsen, wijzigen en verwijderen, ook bieden op uw favoriete advertenties en uw persoonlijke gegevens wijzigen. Mijn Marktplaats bestaat uit de volgende onderdelen.:
Marktplaats Help Info.
Hier zult u op termijn uw e-mailadres kunnen wijzigen. Hier kunt u aangeven welke e-mails u wel van Marktplaats wilt ontvangen. Klik hier om in te loggen bij Mijn Marktplaats en direct naar Mijn Profiel te gaan. Veilig en Succesvol.

Contacteer ons